Resultats de l’enquesta del RunningTime

Ja tenim els resultats de l’enquesta del RunningTime, l’activitat oberta que es fa cada dimarts al migdia i en la qual un grup de persones amb ganes de córrer es reuneixen amb l’objectiu de fer esport en grup. El RunningTime ha funcionat els mesos de setembre i octubre, però ens agradaria tornar-lo a dissenyar de cara al gener per a poder-nos ajustar el màxim possible a les demandes dels corredors. És per això que us vam demanar que indiquéssiu a l’enquesta les vostres preferències i necessitats a l’hora d’anar a córrer.

Finalment, 49 persones ens han fet arribar les seves demandes a través d’un senzill qüestionari que pretenia conèixer els hàbits, la motivació i la disponibilitat dels usuaris interessats en aquesta activitat. Homes i dones han contestat l’enquesta a parts iguals i ambdós sexes han coincidit en el temps que dediquen a anar a córrer. La majoria surten a córrer sovint, encara que només tres persones ho fan amb una planificació establerta. Un 26% dels enquestats, set homes i sis dones, han confessat que no han sortit mai a córrer i que valorarien molt fer l’activitat en companyia.

Les raons que més els motivarien a sortir a córrer amb monitoratge especialitzat són bàsicament tres. En primer lloc, millorar la condició física i sentir-se millor, una raó que han valorat més les dones que els homes. En segon, l’orientació quant a tècnica, planificació i seguretat, que han valorat més els homes. I, per últim, el fet d’entrenar-se per a poder participar en curses de mitjana distància, on el resultat entre homes i dones ha estat més igualat.

L’horari més demanat ha estat el de tarda, de 18 a 19h, seguit dels migdies de 13.30 a 15h. Des del SAF volem agrair a totes les persones que han expressat el seu interès pel RunningTime i que han contestat l’enquesta el fet d’ajudar-nos a millorar l’activitat de cara al proper trimestre. Esperem que aviat s’animi més gent a córrer en companyia i que ens puguem ajustar a les noves demandes.

Deixa un comentari