Archaeometrical study of marble by RMN presented at the ISA2018 (20-26, May in Mérida, Yucatán, Mexico)

A first foretaste of the advances on the application of NMR to the archaeometrical characterisation of white marble have been presented within the poster untitled “Nuclear Magnetic Resonance and Sourcing: New Applications for Old Materials” by Isabelle Pianet (IRAMAT-CRP2A), Anna Gutierrez Garcia-M. (ICAC/UAB/IRAMAT-CRP2A), Marie Claire Savin ((IRAMAT-CRP2A), Nadia Cantin (IRAMAT-CRP2A), Marta Sanchez de la Torre (University of Zaragoza), François-Xavier Le Bourdonnec (IRAMAT-CRP2A), Rémy Chapoulie (IRAMAT-CRP2A) at the 42nd International Symposium on Archaeometry (ISA 2018) will be held in Mérida, Yucatán, Mexico, from May 20-26, 2018.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada