Characterisation of Galician Marbles – at the CIA2017 (25-27 October 2017, Burgos, Spain)

Marie- Claire Savin, Phd student and member of the ROMAE project, has participated on the 12th Iberian Congress of Archaeometry (CIA2017) held in the CENIEH at Burgos Spain, between the 25th and 27th October 2017 with an oral communication untitled “Los mármoles de O Incio (provincia de Lugo): progresos en la caracterización de un material multifacético” and co-authored with Anna GutiérrezGarcia-Moreno, Pilar Lapuente Mercadal, Hernando RoyoPlumed, Rémy Chapoulie, Silvia Gonzalez  Soutelo, all members of the ROMAE project.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada