París: Llums i Revolució

El blog de la història de França i la ciutat de París

gen. 12 2011

Revolució francesa: recull de documents i estudis.

Interessant recull de documents i obres de diferents arxius: des dels Estats generals fins a la caiguda de Robespierre, personatges de la Revolució i jornades revolucionàries, el paper de les dones i la premsa, entre d’altres.

http://www.histoire-image.org/site/lettre_info/hors-serie-revolution-francaise.php


This entry was posted on dimecres, 12 gener, 2011 at 5:18 and is filed under Actualitat i novetats del Blog. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.