Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d’aplicacions per aprendre llengües

Gen 08 2010

[134] Discs durs virtuals

Posted in General |

DISCS DURS VIRTUALS

dropbox1.JPG

Voleu desar documents en discs virtuals? Quins són els millors? Dropbox, Windows Live Skydrive, Filebox, Box.net, Mozy. Opineu, sisplau, als comentaris, si n’heu fet servir algun (Via: Genbeta) [E. Serra]


This entry was posted on Divendres, 8 Gener, 2010 at 13:14 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ [134] Discs durs virtuals”

  1. Isabel Cama Says:

    Dropbox resulta molt pràctic, molt fàcil d’instal·lar i de fer servir. Ofereix 2,250 Gb de memòria gratuïta per desar tota mena d’arxius. Sistema molt pràctic d’organitzar carpetes. A mi m’ha anat molt bé com a sistema per fer còpies de seguretat de textos molt llargs que tinc a mig fer.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.