Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d’aplicacions per aprendre llengües

Mai 05 2009

[74] PIKIKIDS

Posted in General |

PIKIKIDS

comic-215x101.jpg

Eina per a la creació de còmics. [UFA: Enric Serra]


This entry was posted on Dimarts, 5 Maig, 2009 at 17:23 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ [74] PIKIKIDS”

  1. Clara Lara Terrero Says:

    Per fi, l’escriptura a classe pot ser divertida!! Ara ja no ens diran que els “escrits els fem a casa” i a més amb interacció amb gent arreu del món. Aquesta entrada dona molt de si. Va bé a tots els nivells i tots els temes, des de un acudit fins a un tema acadèmic.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.