TREBALLS DE CAMP

The Association Etruria Nova, in collaboration with Superintendence of Cultural Heritage in Campania is organising a field work in Southern Italy, in Magna Grecia.  The purpose of this initiative is the promotion of archaeological research in Campania, area rich in archaeologically significant sites.
Attached is poster detailing the project run by the Association. Please circulate these as you see fit, in print, or as e-mail or on your website.

Please, feel free to contact me for any further information. Thank you for your consideration.

Etruria Nova Onlus

Vic. S. Agostino, 12
53024 – Montalcino (SI)
Italia
www.etrurianova.org
e-mail: info@etrurianova.org
tel. +39 349 3613406 (presidente dott.ssa Elena Santoro)
tel. +39 340 6106241 (vice presidente dott.ssa Silvia Pallecchi)
tel. +39 328 1171019 (segretario/tesoriere dott.ssa Lorella Molinaro)

CAMPANYA DE PROSPECCIÓ ARQUEOLÒGICA A VALLFOGONA DE RIPOLLÈS

Entre els propers 23 de març i 1 d’abril, es portarà a terme una nova campanya de prospecció a Vallfogona de Ripollès. Fins el 28 de febrer, s’obre el termini d’inscripció per participar en la campanya, en la que estaran assegurats manutenció i allotjament.

Els interessats i les interessades en rebre més informació i en inscriure’s s’han d’adreçar a la direcció arqueologiavallfogonasocial@hotmail.com

Arqueologia Social al Prepirineu Oriental
Departament de Prehistòria
Universitat Autònoma de Barcelona

http://arqueologiasocial.word

excavacions

Aquest mes de febrer s’han obert els primers períodes d’inscripcions per participar en campanyes d’excavació pertanyenyts a programes de recerca. Els jaciments amb inscripcions obertes són els següents:

-Jaciment de la Roca dels Bous(Sant Llorenç de Montgai, la Noguera), que es farà del 22 de març al 7 d’abril de 2013. Per a més informació cliqueu aquí.

-Jaciment de l’Abric Pizarro(Vilamajor, Àger, la Noguera), que es farà de l’1 al 30 de juny de 2013. Per a més informació cliqueu aquí.

-Jaciment de la cova Gran de Santa Linya(les Avellanes, la Noguera), que es farà del 4 al 31 d’agost de 2013. Per a més informació cliqueu aquí.

 

link