Trobat esquelet de dona i el seu fetus de fa 3700 anys.

Una missió arqueològica italiana-nord-americana que treballa a Kom Ombo d’Assuan (Egipte) ha descobert la tomba d’una dona i el seu fetus que data de 3.700 anys. La tomba està gairebé intacta i es va trobar en un petit cementiri utilitzat prèviament per persones nòmades que es van traslladar a Egipte des del desert de l’interior del seu veí del sud, Nubia, durant el segon període intermedi (c 1750-1550 aC). Els estudis han demostrat que en el moment de la seva mort la dona tenia uns 25 anys i estava molt a punt de donar a llum. L’esquelet del bebè es va trobar a la zona pèlvica de la mare i ja s’havia assentat en una posició “cap avall”, suggerint que tant la mare com el nen podrien haver mort durant el part.

3,700-year-old skeletons of woman, fetus discovered in Egypt’s Aswan

Noticia sencera


No Responses to “ Trobat esquelet de dona i el seu fetus de fa 3700 anys.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.