Res com una bona sopa

Una gran quantitat d’ossos ramaders trobats a l’altiplà Giza d’Egipte ofereixen possibles visions sobre la dieta dels treballadors que treballaven fa uns 4.500 anys. Enmig de les escombreries, els arqueòlegs de l’Associació d’Investigadors Antics d’Egipte (AERA) han descobert segells datats del regnat del faraó 4th Dynasty Khafre (ca. 2520-2494 aC), juntament amb trossos de guix pintat que suggereixen que el material procedeix d’assentaments rics . També van trobar una considerable quantitat d’ossos de cabra, molts dels quals s’havien trencat amb els seus extrems. Dos arqueòlegs egipcis van reconèixer immediatament que els extrems es podrien utilitzar per fer la sopa de gelatina, una font barata de proteïnes que encara és apreciada actualment a Egipte.

(© 2018 by Ancient Egypt Research Associates)
Livestock bones

Noticia sencera


No Responses to “ Res com una bona sopa”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.