Ocells carnívors a la prehistòria.

Trobats dos ossos de dits que pertanyien a un nen Neanderthal que va morir aproximadament fa 115.000 anys, convertint-los en les restes humanes més antigues conegudes de Polònia. Es creu que un nen fou parcialment menjat per un familiar de les anomenades aus terrorífiques, com els Phorusrhacos.

L’anàlisi ha revelat que els ossos estaven coberts amb dotzenes de forats, segons els quals, els experts, diuen que  constitueixen un signe clar de que la víctima havia aliment d’un tipus d’ocell que podia media fins a 3 metres d’alçada.”Les anàlisis demostren que aquest és el resultat de passar pel sistema digestiu d’un ocell gran, aquest és el primer exemple conegut de l’Era de Gel”.

The child is believed to have been eaten by a relative of the so-called terror birds – like the Phorusrhacos

Noticia sencera


No Responses to “ Ocells carnívors a la prehistòria.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.