Nou jaciment de l’edat de bronze al nord-est de la Xina

Ruïnes d’un jaciment de l’edat de bronze descobert a la província de Jilin del nord-est de la Xina. El jaciment va ser trobat en un turó prop de Fenghuangdian a Dunhua. Un picador, un capçal de fletxa i un gallet semiacabat, tots fets de pedra, van ser recollits a partir de quatre coves de pedra al jaciment. Segons Zhang Fuyou, un dels investigadors, “la piqueta de pedra té 43 centímetres de llarg i pesa 5,3 quilograms, i és un dels picoets més grans de la història de la Xina”, va dir Zhang. Zhang va dir que el lloc podria pertànyer a un antic grup ètnic del nord-est de la Xina, i va afegir que les troballes tenen un gran valor de recerca.

Noticia sencera


No Responses to “ Nou jaciment de l’edat de bronze al nord-est de la Xina”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.