Empremtes humanes de fa 7.500 anys.

Trobades un parell d’empremtes humanes de fa 7.500 anys al monticle Aktopraklık on es va completar el quinzè any d’excavacions. La campanya ha estat en el monticle, ubicat al districte de Nilüfer, a la província nororega de Bursa. El professorat del Departament d’Arqueologia de la Universitat d’Istanbul, Necmi Karul, que és el responsable de les excavacions, va dir que el primer assentament en el monticle es remunta a 6.500 anys i va continuar ininterrompudament durant 1.000 anys. La troballa, d’uns 26-27 centímetres, fa difícil dir si pertanyia a un home o una dona.

BURSA – Anadolu Agency

Noticia sencera


No Responses to “ Empremtes humanes de fa 7.500 anys.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.