Excavació arqueològica HS2. 10000 anys d’història.

Els arqueòlegs del l’enllaç ferroviari entre Londres i Birmingham han començat a treballar a l’excavació més gran del Regne Unit, al llarg de 10.000 anys d’història britànica. El projecte arqueològic, que té més de 60 excavacions separades al llarg de la ruta de 150 milles, és la primera etapa en la construcció de la controvertida línia ferroviària abans de les obres principals a partir del proper any.

Les primeres troballes són un jaciment prehistòric de caçadors-recol·lectors a les afores de Londres, un camp de batalla, una ciutat romano-britànica prop d’Aylesbury a Buckinghamshire i un assentament de l’edat de ferro Ferro a Staffordshire.

HS2 Curzon Street archaeological investigations in Birmingham. Photograph: metrogogo

Noticia sencera


No Responses to “ Excavació arqueològica HS2. 10000 anys d’història.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.