Descobert un camí iber-romà a Vinaròs

Les pluges torrencials han deixat al descobert en Aiguadoliva més de 50 metres d’una via suposadament de l’època íbero-romana” .L’altra gran sorpresa ha estat la creació d’un espigó natural amb forma circular a la desembocadura.

Les grans avingudes de barrancs i rius secs durant pràcticament tot l’any que s’ha produït al Baix Maestrat després de la recent gota freda han transformat el paisatge en diferents punts del litoral de la comarca. A més de desaparèixer petites platges i cales com la del Triador, a Vinaròs les majors sorpreses naturals s’han produït en el barranc d’Aiguadoliva, que és la frontera natural amb el terme municipal de Benicarló. D’una banda, allà, dos grans aficionats a la història, flora i fauna d’aquestes comarques, David Gómez i Dídac Mesa, han vist com l’aigua que ha baixat torrencialment ha deixat al descobert més de 50 metres d’una via de comunicació antiquíssima per la qual circulaven probablement carros.

La lluvia ha dejado al descubierto más de 50 metros de una vía de comunicación antiquísima. EMILI FONOLLOSA

Noticia sencera


No Responses to “ Descobert un camí iber-romà a Vinaròs”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.