Sabies que els riscos geològics poden alterar el registre arqueològic?

El món sencer es troba afectat, d’alguna manera, per riscos geològics. A Catalunya, els principals fenòmens que han ocorregut i que poden succeir en el futur són els generats per la geodinàmica externa, com les inundacions, les esllavissades, els despreniments, els fluxos torrencials, els esfondraments i les allaus, i per la geodinàmica interna, com els terratrèmols.

Amb motiu del Dia Internacional per a la Reducció dels Desastres, de les Nacions Unides (13 d’octubre), l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya organitza una jornada divulgativa sobre els Riscos Geològics.

Logo ICGC

noticia complerta

No Responses to “ Sabies que els riscos geològics poden alterar el registre arqueològic?”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.