Els rèptils aquàtics més antics probablement passaven temps a terra

Una anàlisi exhaustiva dels fòssils de Mesosaurus mostra que els ossos d’adults comparteixen similituds amb els animals que vivien a terra, suggerint que els mesosàurus més vells eren semi-aquàtics, mentre que els menors van passar el temps a l’aigua. Aquesta nova investigació posa l’èmfasi en la importància d’analitzar a fons les restes fossilitzades de totes les etapes de la vida d’un rèptil per obtenir una apreciació completa del seu estil de vida i comportament.


Credit: Roman Yevseyev and Graciela Piñeiro

noticia sencera


No Responses to “ Els rèptils aquàtics més antics probablement passaven temps a terra”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.