Descobert l’animal més antic de la Terra. Dickinsonia; el sant grial de la paleontologia

Fa 570 milions d’anys pels oceans que banyaven la Terra circulaven unes criatures planes, ovalades, amb el cos format per segments. No tenien esquelet, eren tous, es desplaçaven lentament i es desconeix si tenien ulls o fins i tot anus. Algunes comptaven amb pocs centímetres mentre que altres arribaven a més d’un metre, la mida d’una catifa de bany. Des que es van descobrir els primers fòssils d’aquests misteriosos éssers, anomenats Dickinsonia, fa 75 anys, els paleontòlegs han fet nombroses hipòtesis per tractar d’explicar què són.

Descubierto el animal más antiguo de la Tierra

noticia complerta aqui


No Responses to “ Descobert l’animal més antic de la Terra. Dickinsonia; el sant grial de la paleontologia”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.