Enriqueta Pons ha obtingut el premi de Patrimoni “Joan Saqués”

Hola.

La nostra companya Enriqueta Pons i Brun, arqueòloga i conservadora del Museu d’Arqueologia de Catalunya–Girona,ha obtingut el premi de Patrimoni “Joan Saqués”.

La Fundació Valvi ha reconegut amb els seus premis anuals en els camps del patrimoni, la cooperació i l’ecologia la tasca a títol individual, la de les arqueòlogues Enriqueta Pons i Aurora Martín. L’acte de lliurament dels premis Valvi  es farà el proper 30 de maig de 2018 a la Sala Miquel Marti i Pol de la fundació Valvi (Gran via Jaume I, 42-girona) a 2/4 de 8 de la tarda, i és previst que hi assisteixin, a més dels guanyadors, l’alcaldessa, Marta Madrenas, i el regidor de Cultura, Carles Ribas.

consulta la noticia sencera aqui


No Responses to “ Enriqueta Pons ha obtingut el premi de Patrimoni “Joan Saqués””

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.