La nit dels museus

Hola.

Aquest proper 20 de maig podeu entrar als museus de 19:00 a 01:00 hores.

No qualsevol nit: aquesta. Nit de primavera. Sales il·luminades. Gent. Veure les col·leccions quan a fora és negra nit o sentir un concert, veure un espectacle… Trobar-te’ls allà aquesta nit, els amics. Anar-hi sol o en família, amb bus, amb bici, a peu… Capgirar el rellotge, la rutina…

El dissabte 20 de maig els museus t’obren les portes de franc fins a la matinada. Tindràs totes les col·leccions i les exposicions en cartell al teu abast, a més de concerts, performances, tallers, visites guiades i activitats per a tota la família.

molta més mes informació aquí


No Responses to “ La nit dels museus”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.