Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships.

image001

Us informem que la setmana passada la CE va publicar la convocatòria accions Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships.

Aquestes accions s’emmarquen dintre de les convocatòries de Horitzó 2020 i van dirigides a investigador doctors (o amb un mínim de 4 anys d’experiència en recerca) de qualsevol àmbit científic que vulguin realitzar una acció de mobilitat dins d’Europa o venir a Europa.

Existeixen dos subtipus de fellowships:

  • European Fellowships: va dirigides a investigadors que es vulguin moure per Europa o vulguin venir a Europa. La durada del projecte serà d’un a dos anys.
  • Global Fellowships: va dirigida a investigadors que vulguin realitzar una estada d’un a dos anys fora d’Europa i un últim any de retorn obligatori a Europa. La durada serà per tant mínima de dos anys i màxima de tres.

En tots dos casos l’investigador a de complir amb l’anomenat requisit de mobilitat: no haver viscut o treballat en el país de destí  (el país no europeu en les GF) més de 12 mesos en els darrers tres anys a data de tancament de la convocatòria.

La data límit per presentar les propostes és 10 de setembre 2015

Per tal de donar-vos més informació sobre aquesta convocatòria el proper 21 d’abril tindrà lloc a la UAB una jornada informativa i comptarem amb la participació del punts nacionals de contacte estatals per aquests ajust. Trobareu tota la informació sobre la jornada així com el formulari d’inscripció en aquest link

En cas de que no pugueu assistir a la jornada podeu trobar més informació sobre aquesta convocatòria a:

Si us interessa preparar una proposta on la UAB és la institució de destí si us plau poseu-vos en contacte amb Queralt González (queralt.gonzalez@uab.cat) de l’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca.


No Responses to “ Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships.”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.