Recordatori: Seminari Interdisciplinar de Discusió: ”La reproducción tiene historia: aproximaciones al origen de la regulación de la reproducción”

ccAquestes jornades estan concebudes com a seminari de discussió sobre la importància de la gestió social de la reproducció en les societats prehistòriques. Es vol debatre especialment la manera d’abordar des de l’arqueologia aquesta qüestió que es considera essencial per a la comprensió del desenvolupament i el canvi en les societats des del paleolític superior. Dividit en sessions al llarg de tres dies, el seminari és obert, i els ponents en cada taula exposaran breument el seu punt de vista sobre el tema i, seguidament s’obrirà el debat al públic.

El seminari s’inaugurarà el dia 10 a les 17,00h, i a continuació s’impartirà la conferència de benvinguda: “Les théories et l’imaginaire de la reproduction préhistorique dans l’histoire des sciences”, a càrrec de Claudine Cohen (EHESS).

LA INSCRIPCIÓ ÉS GRATUITA. ES LLIURARÀ CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA A LES PERSONES INSCRITES QUE HO SOL.LICITIN.


No Responses to “ Recordatori: Seminari Interdisciplinar de Discusió: ”La reproducción tiene historia: aproximaciones al origen de la regulación de la reproducción””

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.