La meva excavació de prehistòria del 13/14

Aprofitant que hem deixat darrera el dia de la Santa Verge Maria us recordo la convocatòria del Primer Concurs de Fotografia “la Meva Excavació Prehistòrica”.

Responent a l’allau de consultes puntualitzarem que el concurs te dues “nominacions”: premi a la millor fotografia arqueològica i premi a la millor fotografia humana (es a dir “creativa” d’ambient arqueològic). En aquesta darrera modalitat s’hi poden presentar des de “selfis” fins a elements de l’entorn arqueològic.

Les fotografies han de ser òbviament pròpies de l’autor o autora concursant.

Respecte a la temàtica, no hi ha límit geogràfic, però han d’esser fotografies corresponents al curs 2013/14 – vol dir des de setembre de 2013 fins al 16 de setembre de 2014. S’entén per “prehistòric” fins els mons indígenes proto-històrics quedant per tant exclòs el món grec, romà i elements de ceràmica a torn, monedes…

Com a concessió especial, donat que aquest any celebrem l’element “AIGUA” s’admetran també fotografies d’excavacions subaquàtiques de jaciments sense límit cronològic.

El període d’entrega es des de l’ 1 de setembre fins el 16. El jurat estarà format per una persona arqueòloga aliena a la UAB i una persona del món de la comunicació i de la fotografia.

Els premis seran lliurats en l’acte de presentació de l’inici de curs que aquest any farem al Museu Marítim.

 


No Responses to “ La meva excavació de prehistòria del 13/14”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.