l workshop internacional “Gender Sensitive Research in International Projects”

divendres 11 de juliol tindrà lloc el workshop internacional “Gender Sensitive Research in International Projects” a l’Escola d’Enginyeria (UAB) i en el marc del projecte europeu EGERA,  “Effective Gender Equality in Research and the Academia”.

El workshop obrirà amb la conferència de la professora Sharlene Hesse-Biber (Boston College) “Thinking Outside the Tradicional Science/Knowledge Box: Applying Feminist Principles of Praxis to Enhacence Credibility and Social Justice in Scientific Inquiry” i continuarà amb la presentació i anàlisi dels principals instruments generats en el marc de la Comissió Europea per a la introducció de la perspectiva de gènere en la recerca.

Les persones interessades en assistir caldrà que ompliu el formulari d’inscripció.

Esperem la vostra participació, rebeu una salutació ben cordial.


No Responses to “ l workshop internacional “Gender Sensitive Research in International Projects””

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.