“L’arqueologia aplicada a la restauració i consolidació del temple i els entorns de Santa Maria d’Arties (Naut Aran, Val d’Aran)” (vídeo de la conferència)

Ja podeu veure el vídeo de la conferència: “L’arqueologia aplicada a la restauració i consolidació del temple i els entorns de Santa Maria d’Arties (Naut Aran, Val d’Aran)”, dintre del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014, organitzat pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Ja podeu veure el vídeo de la conferència: “L’arqueologia aplicada a la restauració i consolidació del temple i els entorns de Santa Maria d’Arties (Naut Aran, Val d’Aran)”, dintre del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014, organitzat pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Ja podeu veure el vídeo de la conferència: “L’arqueologia aplicada a la restauració i consolidació del temple i els entorns de Santa Maria d’Arties (Naut Aran, Val d’Aran)”, dintre del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014, organitzat pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, que es va realitzar ahir dimecres 2 d’abril a la sala d’actes del Palau Marc.

fon: Tribuna d’Arquelogia


No Responses to “ “L’arqueologia aplicada a la restauració i consolidació del temple i els entorns de Santa Maria d’Arties (Naut Aran, Val d’Aran)” (vídeo de la conferència)”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.