segona fase/ convocatòria de sol.licituds del Programa Finestreta d’Ajuts a l’Estudi

Obertura el 15 de gener de 2014 de la segona fase/ convocatòria de sol.licituds del Programa Finestreta d’Ajuts a l’Estudi, que finalitzarà el dia 30 de gener de 2014. Podeu trobar més informació en aquest enllaç: Programa Finestreta. Curs 2013-14.

Volem recordar-vos que aquests ajuts propis que ofereix la UAB estan destinats a compensar aquelles situacions sobrevingudes durant el darrer trimestre de l’any 2012 i l’any 2013, que dificultin el desenvolupament o la continuïtat d’estudis universitaris oficials de grau (i màsters oficials obligatoris per l’exercici de la professió), i que no disposin d’altres ajuts.


No Responses to “ segona fase/ convocatòria de sol.licituds del Programa Finestreta d’Ajuts a l’Estudi”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.