Premios Rey Jaime I 2014

Convocatòria de Premios Rey Jaime I 2014 en les modalitats Investigación Básica, Economía, Investigación Médica, Protección del Medio Ambiente, Nuevas Tecnologías, y Emprendedor, per si és del vostre interés.

Donat  que les Universitats són una de les entitats que poden avalar candidatures, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes, si s’escau, abans del dia 10 de març de 2014 a la Subunitat d’Infraestructures i Accions Complementàries, a través del correu electrònic infraestructura.agr@uab.cat . Cal que presenteu un breu resum de la proposta que sigui suficient per revisar que s’ajusta als objectius marcats per la convocatòria del premi.

El Vicerectorat d’investigació s’encarregarà d’avaluar-les i comunicarà als candidats la seva decisió per tal que, si s’escau, presentin la seva candidatura abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds,  23 de març de 2014

La convocatòria està disponible al portal d’Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB  i en cas de dubtes, podreu adreçar les vostres preguntes al formulari que trobareu al final de la informació de la convocatòria.

Informació per a l’acreditació i avaluació de la recerca


No Responses to “ Premios Rey Jaime I 2014”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.