Estades breus en Centres d’I+D per a becaris FPI’s actius

Avui s’obre l’aplicatiu per sol·licitar Estades breus en Centres d’I+D per a becaris FPI’s actius dins del Subprograma de Formación de Personal investigador (FPI) del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO).

El procediment per presentar sol·licituds serà:

  •   El candidat realitzarà la sol·licitud a través de la Seu electrònica del MINECO, validarà i enviarà telemàticament el formulari juntament amb la resta de documentació requerida.
  •   El candidat imprimirà els documents que generi automàticament l’aplicació telemàtica i els haurà de presentar degudament signats, i juntament amb la carta original d’acceptació del centre receptor de l’estada, al Registre General de la UAB (Edifici A, Rectorat).

El termini per presentar les sol·licituds telemàticament a través de l’aplicatiu del Ministeri finalitzarà el dia 24 de setembre de 2013 a les 15:00 hores (hora peninsular)

La documentació en suport paper, atès que el dia 24 de setembre la UAB romandrà tancada, s’haurà de presentar com a màxim el dia 25 de setembre de 2013 al Registre General de la UAB.

Subunitat que gestiona la convocatòria: Beques


La convocatòria està disponible al portal d’Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB  i en cas de dubtes, podreu adreçar les vostres preguntes al formulari que trobareu al final de la informació de la convocatòria.

Informació per a l’acreditació i avaluació de la recerca


No Responses to “ Estades breus en Centres d’I+D per a becaris FPI’s actius”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.