Sessió inaugural del 12è Cicle Anual de Seminaris sobre Migracions del Grup de Recerca sobre Migracions

Sessió inaugural del 12è Cicle Anual de Seminaris sobre Migracions del Grup de Recerca sobre Migracions (GRM GRM, Departament de Geografia, UAB). Aquest cicle enguany arriba a la seva dotzena edició amb la realització d’un monogràfic titulat “Migracions, Arts i Cultura”.

La sessió inaugural anirà a càrrec del professor Marco Martiniello (Université de Liège, Belgium) i porta per títol “Popular Arts, Ethnicity and Migration” (26 de setembre de 2013, 10:30h, Sala de Juntes” de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB 

L’aforament és limitat i els seients s’assignaran per ordre d’arribada.

* Si us plau, abans d’assistir als seminaris, consulteu la pàgina web http://geografia.uab.es/migracions per possibles canvis de darrera hora.

** La llengua emprada en cada seminari és la indicada en els respectius títols.

*** En cas de dubtes, podeu contactar a: gr.recerca.migracions@uab.es

El GRM va ser distingit com a Grup de Recerca Consolidat per l’AGAUR (Generalitat de Catalunya) i està coordinat per Ricard Morén-Alegret. Aquesta sèrie de seminaris està cofinançada pel programa SGR 2009-2013 de l’AGAUR.

 


One Response to “ Sessió inaugural del 12è Cicle Anual de Seminaris sobre Migracions del Grup de Recerca sobre Migracions”

  1. […] Bellaterra. Dept. de Prehistòria. […]

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.