Premis Nacionals de Recerca

Com sabeu, la Fundació Catalana per a la Recerca i la  Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca, els quals tenen com a finalitat fomentar el reconeixement  social de la ciència i, molt particularment, divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors i investigadores vinculats al nostre país.

Amb el desig que valoreu positivament la convocatòria, usrecordem que el termini de presentació de candidatures            finalitza el 27 de setembre de 2013 a les 14.00 hores.

La presentació de candidatures cal realitzar-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi,  on trobareu tota la informació necessària i bases per a presentar la candidatura en qualsevol de les dues modalitats  obertes (1 i 2) dels Premis Nacionals de Recerca.


One Response to “ Premis Nacionals de Recerca”

  1. […] Bellaterra. Dept. Prehistòria (UAB). […]

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.