Beques de col.laboració pel curs vinent

Ja ha sortit la convocataroai de beques de col.laboració pel curs vinent. La convocatòria està oberta del 16 de juliol al 6 de setembre.
La podeu consultar al cercador de Beques i  aquí: http://www.uab.es/servlet/Satellite/programa-de-ayudas-al-estudio-de-la-universidad-autonoma-1282904340939.html?param1=1345658580483&param2=UAB-FATWIRE&param3=tipusDestinatari&param4=EST


One Response to “ Beques de col.laboració pel curs vinent”

  1. […] Des del blog del Departament de Prehistòria informen que ja ha sortit la convocatòria de beques de col.laboració pel curs vinent. Està oberta del 16 de juliol al 6 de setembre. La podeu consultar al cercador de Beques i en aquest enllaç. Font. […]

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.