Programa d’ajuts a l’estudi Finestreta

Hem resolt les sol·licituds del primer termini del nou Programa d’ajuts a l’estudi Finestreta per al curs acadèmic 2012-2013, integrat per quatre modalitats d’ajuts diferents i estem en procés de valoració de les rebudes en el segon termini que es va tancar el passat 31 de gener.

Aquest missatge és per informar-vos de l’obertura l’ 1 de març de 2013 d’un tercer termini de sol·licituds, que finalitzarà el dia 22 de març de 2013. Podeu trobar més informació de la convocatòria Finestreta al Cercador de beques de la UAB.

Volem recordar-vos que aquests ajuts estan destinats a compensar aquelles situacions sobrevingudes durant l’any 2012 que dificultin el desenvolupament d’estudis universitaris oficials de grau o de màster.


No Responses to “ Programa d’ajuts a l’estudi Finestreta”

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.