les jornades “#Living Heritage!

Us presentem les jornades “#Living Heritage! Viu la recerca en patrimoni cultural”, una iniciativa de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural ICRPC, amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca, i la Diputació de Girona.

Són unes jornades divulgatives per promoure la recerca en patrimoni cultural entre un públic no especialitzat. Es portaran a terme activitats diverses durant tot el mes de novembre. Tanmateix, l’activitat central es realitzarà el 10 de novembre, de 10h a 14h a la Casa de Cultura de Girona.

L’ICRPC obre el #Living Heritage a qualsevol grup de recerca (independentment del camp de recerca), equipaments cultural, empreses i grups que treballen en TIC, entitats, universitats, etc. També obre la possibilitat de patrocini a ens públics i privats.

Teniu tota la informació a:
http://viupatrimoni.wordpress.com/


2 Responses to “ les jornades “#Living Heritage!”

  1. […] Bloc del Departament de Prehistòria de la UAB, Tribuna d’Arqueologia i el bloc de les jornades. || Elaboració pròpia. Rate […]

  2. […] Bloc del Departament de Prehistòria de la UAB, Tribuna d’Arqueologia i el bloc de les jornades. || Elaboració […]

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.