Pràctiques d’Acolliment Lingüístic

Unitat de Dinamització Lingüística del Servei de Llengües

Oct 26 2011

Benvinguda

Posted in General |

Des de la Unitat de Dinamització del Servei de Llengües us donem la benvinguda al bloc del curs Pràctiques d’Acolliment Lingüístic.

A través de les Pràctiques d’Acolliment Lingüístic rebreu formació complementària en els àmbits de l’acollida sociocultural i la pedagogia de la llengua, podreu fer sessions pràctiques en una situació real i/o elaborar la vostra pròpia proposta d’un projecte que contribueixi a dinamitzar l’acollida lingüística i cultural i la gestió del multilingüisme a la UAB.

El curs consta de dues sessions presencials, d’un bloc de continguts (dins del programa Argumenta) i d’una memòria final (podeu consultar-ne el programa detallat).

A més a més, durant el mes de desembre el Servei de Llengües organitza el Curs del Voluntariat Lingüístic  on podeu rebre altra formació en acollida d’estudiants de mobilitat i gestió del multilingüisme.


This entry was posted on Dimecres, 26 Octubre, 2011 at 12:57 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.