Proposta alumnes assesors 1

Hola futurs periodistes!

Soposo que molts haureu rebut ja el mail dels alumnes assesors proposant-nos organitzar una sortida a algun programa de televisió. Trobem que és una molt bona idea i que pot ser interesant. Estaria bé que anessim fent propostes de programes per a poder enviar-les als alumnes assesors.

També aprofitem per recordar-vos que el dijous hi haurà vaga. (Laia, podries tornar a escriure per aquí lo de la manifestacio i les reunions de l’assamblea? Merci)

Saluts!


Posted in General | 1 Comment »

El blogs dels delegats. 2

Doncs després d’un mes, aixó torna a tenir vida.

Entre els delegats, hem parlat que tota la informació que ens donesin estaria penjada al blog, per mantenir informat a tothom. Així que hi han uns quants punts per discutir.

1. Primer de tot, l’enllaç a la web on estan les fotos de la Comunicació F.M que va fer la Laia. http://picasaweb.google.com/laianonell/FestaFacultatDeComuniaci08# Per si a algú no li ha arribat el correu.

2. El segon punt és el correu que fem servir per poder comunicar-nos millor amb tots: delegatsp102@gmail.com Si encara hi ha algú que no ha rebut cap missatge nostre, que hi envii un correu amb el nom complet.

3. El proper 18 de novembre es faran les eleccions del deganat. http://magno.uab.es/o-coordinacio-institucional/altres/eleccions2008/index.htm Aquest és el link que porta direccte a la web sobre les eleccions al deganat. Igualment estarem informant-vos de qualsevol novetat.

4. També s’ha de mencionar el tema dels plans d’estudi que va sorguir a la reunió de delegats del divendres passat. El pla d’estudis de publicitat i relacions públiques ja està acabat. Aviat us el passarem si hi esteu interessats mireu-ho. Properament també s’obrirà un periòde de esmenes. El pla de comunicació audiovisual està practicament acabat, i el de periodisme encara falta una mica més. Continuarem informant sobretot de l’estat d’aquest últim.

En aquest link podreu trobar informació sobre el pla d’estudis. No és un link directe, sinó el de la facultat. A la dreta podeu trobar informació tant dels plans d’estudi com de les eleccions al deganat. http://ccc-web.uab.es/index.php

5. Per últim, dir que s’ha convocat una vaga general d’estudiants pel proper 13 d’octubre, a favor de l’ensenyament públic davant la privatització; en contra el pla Bolonya i de l’enduriment de les PAU. Sobre aquest tema anirem informant-vos més i millor i us passarem un mail.

Si encara teniu algun dubte, alguna pregunta, suggeriment… qualsevol cosa, feu-nos-ho saber.

Att. Els/les delegats/delegades


Posted in General | 2 Comments »

Hola, món! 22

Hola companys i companyes de 1r de Periodisme 02! Aquest blog ha estat creat per facilitar-nos la vida alhora de relacionar-nos, doncs conèixer a 87 persones és força complicat. Aquí podrem parlar de qualsevol tema, de dintre o fora de l’aula, y tothom podrà dir la seva.

La idea a sorgit aquest matí, mentre circulava el paperet del famós sopar-festa patatabrava, perquè hi ha molta gent apuntada.. però com parlem entre nosaltres i decidim què fer?

Doncs això: ordre del dia: Sopar-festa patatabrava

Qui s’hi apunta? A quin lloc es pot anar? De moment hi han unes 67 persones apuntades, i els suggeriments de llocs on anar a sopar, són entre altres la Ovella Negra, que es pot reservar per sopars i està al costat de la Razz i el Fres.Co de noséon, un chino (ningú a concretat res), nosequé del Camp Nou, i un tal Toreros… Bé, si aquestes han estat les vostres propostes si us plau, concreteu-les una mica més, gràcies.

Festa Patatabrava. Això sí que està clar. El dijous 16, a partir de les 12 de la nit, a la sala Razzmatazz. (c/Almogàvers 122) Preu de les entrades: fins al 5 d’Octubre 10euros, anticipades 15euros i la mateixa nit a les taquilles 20euros. Es pot comprar a la Vila Universitària, a la Plaça Cívica a la Botiga Campden, ticktacktiket.com, Carrefour i fnac.

I de moment res més. Ja sabeu, no estaria malament que deixesiu algun comentari i suggeriments!

Saluts


Posted in General | 22 Comments »