Pissarra interactiva i competències bàsiques a la Jornada Pedagògica de l'Escola Pia

El dissabte 25 d’abril al matí es desenvoluparan a Igualada les XXI Jornades Pedagògiques de l’Escola Pia. Enguany el tema central serà: “les TIC al servei dels processos d’ensenyament i aprenentatge”.

En el marc d’aquesta jornada presentaré una ponència sobre les pissarres digitals interactives en la que reflexionarem sobre les seves possibilitats didàctiques, les millors activitats d’ensenyament i d’aprenentatge que podem desenvolupar a l’aula amb el suport de la PDI i sobre el seu impacte en el desenvolupament d’algunes de les competències bàsiques.

La màgia de la pissarra digital

View more presentations from peremarques.

One Response to “Pissarra interactiva i competències bàsiques a la Jornada Pedagògica de l'Escola Pia”

  1. fabiola says:

    la pizarra interactiva es un nuevo y didactico mètodo para la mejora de aprendizajes y contenidos educativos dentro de un aula. y digo didactico por que esta demostrado que en especial a los niños les gusta participar ya que asi aprenden de una manera mas rapida y efectiva.
    Esta pizarra permite al profesor interactuar con los alumnos en distintas areas de la educacion. por lo tantp encuentro muy importante comenzar a implementar este tipo de tecnologia en las escuelas del paìs, asi ayudamos a que nuestros alumnos comprendan y aprendan de una manera mucho mas faciles los distintos contenidos dentro un nivel de aprendizaje.