Utilització WEB 2.0

Avui en dia la web 2.0 és la que més utilitza, aquesta engloba google, faccebook, youtube, ja que aquesta en aporta un seguit de beneficis però no cal oblidar que també ens pot portar incovenients. Cal saber que s’ha de penjar a internet i quina informació posar a l’abast de tothom per això és important saber com utilitzar-la i quin és el seu millor ús perquè aquesta en facilita compartir informació, interactuar i col·laborar amb altres persones.

Personalment utilitzo bastant aquesta web en el meu dia a dia com he dit per buscar informació ja que en un moment la tinc, per escoltar música o comunicar-me amb la gent. Ens ha portat uns quants beneficis en el món de l’educació, per exemple afavoreix l’autoaprenentatge.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *