Producció audiovisual

Respecte la producció audiovisual, el vídeo fa esment als sis axiomes de la comunicació que trobem. El vídeo ha estat fet amb l’aplicació IMovie, aquest consta de diverses transicions i de la cançó “I will always love you” interpretada per David Osborne.

Per accedir al vídeo feu clic a ENLLAÇ.

 

Publicat dins de TAC | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

Projecte de robòtica: “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula”.

L’empresa sueca Arduino-Verksta va ser l’encarregada d’impulsar aquest nou projecte d’innovació, anomenat “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” que permet als alumnes desenvolupar diversos entrons interactius.

El principal objectiu d’aquest projecte té com a objectiu estimular l’ús de la tecnologia com a eina per a la creació i les vocacions tècniques en estudiants de 13 a 17 anys. Es centra principalment en enfocar en la indagació i en el desenvolupament d’idees, amb activitats organitzades perquè l’estudiant vagi evolucionant a mesura que crea, juga i aprèn amb un experiment.

Els alumnes treballen en base als kits dissenyats per Arduino, ja que volen que els alumnes aprenguin a programar, dominar l’electrònica bàsica i aconseguir ser capaç de dissenyar. crear circuits simples i desenvolupar conceptes de robòtica.

Per a poder llegir més informació sobre aquest projecte clique en la foto que teniu a continuació que us portarà directament a l’enlaç.

captura-de-pantalla-2017-03-26-a-las-18-43-57

Quina opinió tinc respecte aquest projecte?

La meva opinió sobre aquest projecte és molt favorable i positiv aja que penso que poc a poc s’ha d’anar introduint projectes d’innovació  de tecnologia en l’educació. Ja que permet el desenvolupament dels nens en uns altres aspectes, per exemple, en la intel·ligència tecnològica. Penso que té un punt molt favorable que el projecte vagi dirigit cap els professors ja que aquests són els encarregats de desenvolupar les classes de tecnologia.

 

 

 

Publicat dins de TAC | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Recurs audiovisual del SO

Publicat dins de TAC | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Seqüència pel·lícula

En aquesta escena de la pel·lícula “Si Decido Quedarme” pel que fa a la il·luminació trobem la il·luminació suau i la i·luminació dura, dos tipos d’il·luminació molt utilitzats en el cinema. La dura per destacar les formes i la suau per reduir els contrastos.  El so és molt utilitzat i té una forta importància en aquesta seqüència ja que la protagonista està fent una audició.

 

Publicat dins de TAC | Deixa un comentari

Analitzem el pla, l’angle i el moviment d’un Anunci

A partir del vídeo que trobeu a continuació, fet per Coca Cola i que treballa la diversitat, analitzaré els angles, el pla i el moviment, és a dir, els recursos audiovisuals que és visualitzen.

Parlant del pla, és  l’espai escènic que capta l’objectiu de la càmera des que s’inicia la filmació fins que es deté. Dels diferents plans que hi trobem en el vídeo hi destaquen:

-Pla Detall: enquadrament molt apropat d’una acció o objecte, que s’utilitza quan volem que no passi desapercebut com ho faria en un altre tipus de pla. En cinema, s’utilitza per a donar importància a alguna cosa de manera que doni sentit o complementi la trama

-Pla General: Mostra un escenari. Tanmateix, ho fa des d’una posició molts més pròxima en comparació amb el gran pla general, de manera que ofereix més detall del lloc o paisatge. També pot aparèixer el subjecte o protagonista per a introduir-lo a una escena o context.

-Pla Mitjà: Pla que enquadra des del cap fins a la cintura. És el pla i la distància que s’ajusta més a allò que veiem al parlar amb una altra persona, per això és molt comú en conversacions, per exemple.

Pel que té a veure amb l’angle, és la diferència de nivell que hi ha entre la càmera fotogràfica o de vídeo i allò fotografiat. Aquesta perspectiva, a part de alterar l’enquadrament, és capaç de deformar les proporcions i, per conseqüència, el missatge que es transmet a l’espectador. Hi destaquen:

-Angle Frontal: és aquella en què la càmera queda perpendicular al personatge, de manera que es forma una línia imaginaria pràcticament recte que uneix els ulls del personatge o el centre geomètric de l’objecte amb la lent de la càmera.

-Angle Picat: la càmera es situa per sobre de l’objecte o personatge, apuntant cap el terra.

-Angle Contrapicat: la càmera està situada per sota el personatge i mira cap al cel

Per últim en relació amb el moviment de la càmera, trobem:

-Travelling: és un moviment que desplaça la càmera d’un lloc a un altre, normalment sobre uns rails. Segons els moviments distingim entre tràveling lateral o frontal.

-Moviment Lliure: és quan la càmera es mou sense seguir un ordre concret

-Zoom: el que es desplaça no és la càmera sinó l’òptica, la lent de la càmera passa progressivament d’una distància focal curta a una de llarga o al revés.

 

 

Publicat dins de TAC | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

Metàfora

Vaig escollir com metàfora una imatge del foc i l’aigua, ja que cada element representa una emoció. Vaig fer una fotografia  a cada element per tindre una representació visual alhora d’explicar.

La imatge del foc i l’aigua està fotografiada en un pla detall ja que era important poder apreciar els detalls d’aquests elements i fer els elements important, per observar allò que a vegades passa desapercebut com el seu color i aquesta foto està feta en un angle picat és a dir, la càmera es situa per sobre de l’objecte en aquest cas, apuntant cap el terra.

img_0997    img_0995

Publicat dins de Grups i Emocions | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Wiki

Per visualitzar la wiki que vaig crear per explicar els sis axiomes de la pragmàtica de la comunicació feu clic en WIKI

 

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Utilització WEB 2.0

Avui en dia la web 2.0 és la que més utilitza, aquesta engloba google, faccebook, youtube, ja que aquesta en aporta un seguit de beneficis però no cal oblidar que també ens pot portar incovenients. Cal saber que s’ha de penjar a internet i quina informació posar a l’abast de tothom per això és important saber com utilitzar-la i quin és el seu millor ús perquè aquesta en facilita compartir informació, interactuar i col·laborar amb altres persones.

Personalment utilitzo bastant aquesta web en el meu dia a dia com he dit per buscar informació ja que en un moment la tinc, per escoltar música o comunicar-me amb la gent. Ens ha portat uns quants beneficis en el món de l’educació, per exemple afavoreix l’autoaprenentatge.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari