Arxiu de la categoria: Inscripcions a grups

Com puc passar els grups creats d’Inscripcions a Gestor de grups?

Per poder passar els grups creats de l’eina d’Inscripcions de grups cap a l’eina de Gestor de grups , cal que la inscripció hagi finalitzat el seu període.

Una vegada que els alumnes ja estan apuntats en els grups i la inscripció està tancada, cal fer el següent:

  1. Entreu a l’eina d’Inscripcions a grups
  2. En el requadre de la inscripció que heu fet, heu de fer clic en el botó “Converteix”.
  3. En la següent pàgina us apareixerà un missatge preguntant si esteu segurs de fer aquesta acció. Heu de tornar a fer clic el botó “Converteix”.
  4. Una vegada feta l’acció, podeu anar a Gestor de grups i veureu que els grups formats estan allà dins de la carpeta amb el títol que tingués la inscripció.

Com puc eliminar un grup?

Per eliminar un torn heu de clicar sobre l’opció Elimina, que està present a cadascuna de les entrades del llistat de grups.

A continuació, apareix una pantalla on es mostra la informació del grup seleccionat i la confirmació per procedir amb la seva eliminació.

Si voleu continuar amb l’eliminació, confirmeu-ho prement el botó Elimina (el grup serà eliminat). Per anul·lar l’eliminació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc modificar un grup?

Feu clic sobre l’opció Modifica que té associat el grup que voleu modificar.

Apareixerà un formulari on podreu modificar títol, descripció i número de membres del torn.

Per finalitzar, feu clic sobre el botó Modifica. En cas de voler anul·lar la modificació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc crear un grup?

Primer heu de seleccionar la inscripció i el torn on voleu crear el nou grup. A continuació, feu clic sobre l’opció Crea un grup.

Seguidament apareixerà un formulari on podreu triar un títol pel torn, fer una petita descripció i triar el número de membres del torn.

Un cop omplerts els camps, feu clic sobre la icona Crea per procedir a crear el torn. En cas de voler anul·lar la creació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc eliminar un torn?

Per eliminar un torn només cliqueu sobre el botó Elimina, que està present a cadascuna de les entrades del llistat de torns.

A continuació, apareix una pantalla on es mostra la informació del torn seleccionat i la confirmació per procedir amb la seva eliminació.

Si voleu continuar amb l’eliminació, confirmeu-ho prement el botó Elimina (el torn serà eliminat). Per anul·lar l’eliminació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc modificar un torn?

Feu clic sobre l’opció de Modifica que té associat el torn que voleu modificar.

A continuació, apareixerà un formulari on podreu modificar el títol i la descripció del torn. Per finalitzar, feu clic sobre el botó Modifica.  En cas de voler anul·lar la modificació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc crear un nou torn?

Cliqueu al títol de la inscripció a la qual voleu afegir un nou torn. A la següent pantalla cliqueu el botó Crea un torn.

Us apareixerà un formulari amb els següents camps:

  • Títol: Títol del torn.
  • Descripció (opcional): Descripció del torn.
  • Número de grups: Número de grups que tindrà el torn.
  • Número de membres: Número de membres que tindrà cada grup.

Un cop omplerts els camps, feu clic sobre la icona Crea per procedir a crear el torn. En cas de voler anul·lar la creació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc modificar una inscripció?

Feu clic sobre el botó Modifica que té associat la inscripció que voleu modificar.

Apareixerà un formulari amb els següents camps:

  • Títol: Títol de la inscripció.
  • Descripció (opcional): Breu descripció sobre la inscripció.
  • Data d’activació: Data d’activació de la inscripció pels alumnes.
  • Data de tancament: Data de tancament de la inscripció pels alumnes.
  • Data de visualització: Quan serà visible la inscripció pels alumnes (ha de ser anterior a la data d’activació).

Ompliu els camps a modificar igual que vau fer al crear la inscripció. Per finalitzar feu clic sobre el botó Modifica. En cas de voler anul·lar la modificació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.

Com puc eliminar una inscripció?

Aquesta acció només es pot dur a terme en el cas de que la inscripció estigui activa.

Per eliminar una inscripció, cliqueu sobre el botó Elimina, que està present a cadascuna de les entrades d’inscripció a grups.

A continuació, apareixerà una pantalla amb la informació de la inscripció i se us demanarà la confirmació de l’eliminació.

Si voleu continuar amb l’eliminació, confirmeu-ho prement el botó Elimina (la inscripció serà eliminada). Per anul·lar l’eliminació, només cal prémer el botó Cancel·la o qualsevol enllaç a una altra pàgina.