AVÍS IMPORTANT

avis1314

Us informem que a partir de l’1 de desembre de 2014 es procedirà a desactivar el curs 2013-2014. Això implica que totes les assignatures d’aquest curs deixaran de ser accessibles tant per a professors com per a alumnes.

Abans que arribi la data de desactivació us recomanem que, en cas que ho considereu necessari, procediu a guardar-vos una còpia de les vostres dades.
D’altra banda, si actualment encara esteu treballant en alguna assignatura del curs 2013-2014, podeu seguir aquestes instruccions.

ELECCIONS DE REPRESENTANTS D’ESTUDIANTS AL CLAUSTRE

alerta

Els estudiants escolliran els seus representants al Claustre de la UAB entre el 9 i l’11 de desembre pel sistema de votació electrònica. Fins el 14 de novembre es poden presentar candidatures.

Tota la informació i documentació sobre el procés electoral es pot consultar al web www.uab.cat/eleccions, i l’actualitat sobre les eleccions es pot seguir també a Facebook i a Twitter.

La presentació de candidatures està oberta fins el dia 14 de novembre. Consulteu com presentar candidatures individuals i col·lectives al web de les eleccions.

La votació electrònica es fa mitjançant el portal de votació electrònica de la UAB www.uab.cat/votacio-e. El període de votació romandrà obert de les 10 h del dia 9 a les 13 h del dia 11 de desembre.

Participa!

ACREDITACIÓ ECDL (European Computer Driving Licence)

L’Escola de Postgrau ha firmat un acord amb Associació de Tècnics d’Informàtica per tal de facilitar als seus estudiants l’obtenció de l’acreditació ECDL amb un important descompte.

El curs està adreçat a alumnes de llicenciatura que volen convalidar crèdits de lliure elecció, als alumnes de graus i màsters propis i a aquelles persones que no pertanyen a la UAB.

Trobareu més informació al web http://pagines.uab.cat/ecdl

 

DESACTIVACIÓ DEL CURS 2012-2013


Us informem que dilluns dia 15 de setembre, procedirem a desactivar el curs 2012-2013, així com també la missatgeria associada.

L’objectiu d’aquesta actuació és recuperar espai d’emmagatzemament i reutilitzar recursos per a l’actual curs.

Aprofiteu, si us plau, per guardar-vos una còpia del material docent, missatgeria i de la resta d’informació que vulgueu conservar.