Autoevaluació ✔✗✍

” En la meva opinió aquesta assignatura m’ha proporcionat una sèrie de coneixements sobre les noves tecnologies que desconeixia, i que pel meu dia a dia, sobretot per la meva vida laboral dins del món de la educació és de vital importància.

He tingut l’oportunitat de conèixer programes i suports tecnologics molt adients, com es el cas del programa de crear figures en 3D (Tinkercad) un programa que com he mencionat anteriorment, té una gran utilitat per realitzar activitats dinàmiques amb infants i joves.

Per una altra banda, he descobert que n’hi han diferents tipus de webs, quan jo tan sols tenia consciència de què hi existia una. He aprés a utilitzar el google sites per poder crear el suport de la wiki i junt amb els meus companys crear un treball molt enriquidor com és el de la pelicula de “Diarios de la calle”.

En resum, estic molt orgullosa i contenta d’haber fet aquesta assignatura i em vaig satisfeta pel treball realitzat aquests mesos”.

sonrisa

Publicado en General | Etiquetado , , , , | Deja un comentario

Tinkercad i Edu365 ✎✍✓

“Per començar explicaré que es cada programa, per tal de veure la diferència que hi ha entre els dos suports. començaré pel programa Tinkercad.

Tinkercad és una página web totalment gratuita on podem crear figures en 3D, sincerament en la meva opinió, em resulta un suport tecnologic molt interessant que tothom hauría de probar algun cop en la seva vida, i més en el món de l’educació, per enseñar als infants i que passin una bona estona alhora que també aprenen. Per un altra banda tenim, l’edu 365 es un suport tecnologic pels nens i nenes amb diversos apartats educatius de vocabulari, sintáxis, etc. Una manera dinámica, interessant i molt productiva pels més petits.”.jocstinkercad

Publicado en General | Etiquetado , , , , | Deja un comentario

Aprenent amb les tecnologies ✑✩

 

” Les noves tecnologies están presents en el món educatiu i avui en dia,  són de vital importància. Aquest vídeo reflexa aquest concepte amb infants que des de ben petits són ensenyats a utilitzar aquest tipus de sistema”.

En aquesta entrada mostraré un petit vídeo on es pot veure aquest concepte, en la creació del vídeo he utilitzat transicions, efectes de colors i música. En resum, es una activitat enriquidora on poder veure un tema molt actual de manera dinámica i original.

Encara que les noves tecnologies afavoreixin moltes tasques educatives també suposen una série d’inconvenients ja que provoquen adicció en els infants, la qual cosa está comprobat per diversos estudis, i aquí en el vídeo ho podem veure.

Publicado en General | Etiquetado , , , | Deja un comentario

Experiència educativa relacionada amb la tecnologia

Des de que sóc conscient sobre la meva educació tota la meva infància i adolescència ha estat envoltada d’eines i materials relacionats amb la tecnologia. Encara que, des del meu primer contacte fins ara ha anat evolucionant de manera íncreible. Per parlar d’una experiència educativa relacionada amb la tecnologia m’agradaria argumentar una que vaig

Resultado de imagen de niños con ordenador

tenir fa molt poc, fa cosa d’un any com a molt, quan jo treballava en una llar d’infants a Barcelona amb nens de 3 anys. Aquests nens ho feien tot pràcticament amb l’ajuda d’ordinador, tablets o altres suports educatius que són clau per captar la seva atenció de manera impressionant.

Em sembla molt impactant el fet de què els nens facin més cas i prenguin més atenció quan hi ha un objecte o suport digital davant seu, que quan la própia professora explica la clase. Aixó hem va passar a mí l’any passat, jo intentava donar la meva classe d’anglés i els nens parlaven entre ells o jugaven sense fer-me cas, peró la cosa va cambiar quan de sobte vaig posar un vídeo que explicava el mateix que jo estava dient, i els nens per la meva sorpresa van parar de parlar i jugar per atendre profundament la classe.

Publicado en General | Etiquetado , , | Deja un comentario

La il·luminació dins de Vampire Diaries.

Aquesta escena tracta sobre la sèrie “Vampire Diaries” i es pot comprovar com es de nit i els productors enfoquen als personatges amb la llum principal ( la més dominant ) per captar la atenció principal en els protagonistes, ja que deixen una mica més de costat l’escena de fons i més l’enfocament a Stefan i Helena (protagonistes).  Estableix l’ambient, proporciona direcció, dimensió i textura.  Podem comprovar que com més a prop enfoca la càmera produeix més modelatge i textura en els rostres dels personatges.La llum principal no sempre es localitza enfront del subjecte; encara que el seu paper sigui la representació de l’origen de llum dominant en l’escena, pot estar darrere de l’objecte o al seu costat, si, per exemple, l’escena consisteix en il·luminar des foracap a dins d’una finestra.També podem comprovar alguns dels intervals de contrast en les zones més brillants i les més fosques de les escenes i així poder veure detalls en zones extremes. Encara que en aquesta escena es una mica més complex trobar-ho perquè es de nit.

256 x 256 pixel Bombilla PNG Icono

Publicado en General | Etiquetado , , | Deja un comentario

STOP anorexia!!

“Aquest anunci és molt important fer-ho arribar a tothom ja que, hi ha moltes persones que pateixen aquesta malaltia crònica. La situació actual sobretot en la joventut reflexa una fort crisis d’identitat on molts adolescents no s’accepten tal i com són sobretot pel seu físic.

Podem veure desde diferents perspectives la imatge que es dona de la noia en el mirall i com ella es veu dins del seu cap, i com realment està en la vida real.

Els angles que podem veure en aquest videos són:

  • Normal: que està a l’altura de la mirada del personatge.Resultat d'imatges de mafalda stop anorexia
  • Picat: És quan la càmera està en unaposición elevada, prenent de arribahacia sota. Se li crida també “OJODE AGUILA”. La càmera estáemplazada per sobre de la mirada.Empequeñece al subjec
  • Contrapicat: És quan la càmera està al ras delsuelo i pren cap amunt. “VISTA DEGUSANO”. La càmera per sota models ulls del subjecte. L’emfatitza
  • Zenital: La càmera completament situadaencima del subjecte.
  • Nadir: La càmera sota del subjecte.

Podem veure com en el vídeo s’enfoca a la noia desde diferents perspectives per tal de donar més impacte i emoció al tráiler. Enfocant-la desde més aprop fins a més lluny en situacions diverses per tal de fer-nos arribar als espectador d’una manera més propera la situación que aquesta está visquent. Jo pensó que en aquest cas es dóna énfasis al contrapicat, ja que, la cámera enfoca a la noia al ras del terra i pen cap amunt, peró també al picat, ja que está en una posición elevada enfocant a la noia. Peró sobretot dona énfasis a la figura de la noia de front i d’espatlles perquè hi poguem veure tot el seu cos, i l’efecte que hi fa darrere del mirall que es ella pren aquesta visió errónea.

Publicado en General | Deja un comentario

Mirada al cel ☁

cielo21” Podem observar una imatge que plasma un cel amb els núvols i el sol. La perspectiva que hi veiem en la fotografia es tracta de l’anomenada perspectiva nadir que es aquella que es situa totalment per sota del subjecte ( que en aquest cas és el cel). L’angle és perpendicular al terra. Podríem dir que s’utilitza aquesta perspectiva per donar dramatisme, interès o dinamisme a la imatge. “

He escollit aquesta fotografia perquè es com realment hem sento en aquests moments. Hem trobo en un moment de tranquil·litat i harmonia. També podríem ressaltar que tothom que ha descrit la meva vida, moltes vegades deien que jo era una persona molt somiadora, creativa i sobretot sempre m’han dit que sóc una noia que “ sempre està en els núvols. També vull destacar que els raigs de sol fan la metàfora d’esperança, un nou camí, que es el que ara mateix començo. Una nova etapa de la meva vida amb noves amigues i nous sentiments.❤

 

 

Publicado en General | Etiquetado | Deja un comentario

Usos educatius dels blogs i les wikis. ✎ 🎓

Una plataforma anomenada wiki és un lloc que permet generar una sèrie de reds socials que facilitan la creativitat, la colaboració i que ofereixi als usuaris la possibilitat de compartir entre ells contiguts i altres recursos, sense importar la seva diversitat o ubicació geogràfica. ” 💻

Tenim un clar exemple com la wiki més coneguda a nivell mundial : wikipedia, on hi podem trobar tot tipus d’informació. Hem de tenir en compte moltes de les facilitats que ens proporciona aquesta plataforma web com per exemple; és una pàgina que pot ser editada per diverses persones de manera fàcil i rápida, desde qualsevol lloc que tingui accés a internet 💾. També podem crear, modificar o esborrar un text compartit. 

Enfocant-nos més al usos educatius les wikis possibilitan que els grups d’estudiants o docents, puguin elaborar en grup les diferents assignatures, continguts o treball escrits, o fins i tot puguin crear llibres de text. També una wiki es pot aprofitar dins de l’aula per crear facilment un ambient on tothom hi pugui col·laborar en línia ( cohesió de grup ). ✍

7-cosas-que-debes-tener-en-cuenta-al-comprar-un-ordenador-para-estudiantes

Publicado en General | Deja un comentario

La web 2.0

La web 2.0 és un concepte molt important en l’actualitat  i sobretot en la vida de la societat, ja que tot el món que ens envolta està relacionat amb aquesta plataforma. Podríem definir-la com una biblioteca universal, un mercat global o com una plaça pública on les persones poden comunicar-se formant unes comunitats socials on poder compartir tots aquells documents multimèdia i audiovisuals que volem mostrar. La alfabetització és important per tal de poder navegar per la web 2.0 i construir-se una identitat digital com un ciutadà autònom, culta i democràtic dins de la red. Però alhora hem sembla que suposa un problema sociocultural bastant important, ja que, la gent ens estem acostumant a escriure com en la red i això suposa una pèrdua de coneixements en les escoles alhora de redactar, o també àmbits no formals com les biblioteques. Personalment jo utilitzo diàriament aquestes plataformes webs a través de les xarxes socials com : facebook, instagram, snapchat, wikipèdia entre d’altres, ja sigui per compartir documents o fotografies amb els meus amics o familiars com per recercar informació per la universitat i notícies de l’actualitat.

computadora-ninos

 

Publicado en General | Deja un comentario