Introducció: Benvinguda i objectius d’aquest blog

En primer lloc aprofito aquesta plataforma per donar la benvinguda a totes i tots aquells que ens visiteu i us interessa el món de l’autocaravanisme i aquesta forma de viatjar amb total llibertat.

L’únic objectiu d’aquest blog és donar a conèixer les nostres experiències en cada una de les nostres sortides i compartir-les amb tothom que li pugui interessar.

Periòdicament us informarem dels llocs que hem visitat, d’itineraris que hem fet i que són interesants per la seva bellesa i interès turístic, d’indrets on poder instal·lar-se en règim de càmping lliure i que  tinguin un paisatge atractiu i, a més a més, siguin segurs i tranquils, de pàrquings per autocaravanes o de determinats càmpings que per una o altra raó siguin dignes d’esment.

També volem aprofitar aquesta plataforma per denunciar o queixar-nos de determinades actituds o formes d’actuar en vers els autocaravanistes, de preus abusius, serveis deficitaris, manca de neteja (en càmpings o pàrquings d’autocaravanes) o qualsevol altra qüestió que creiem s’hagi de compartir i fer pública.

Per últim comentar-vos que també aprofitarem aquest mitjà per demanar-vos consell o informació quan estiguem preparant una nova sortida i ens abordin dubtes al respecte de quin itinerari escollir, on parar, en quin càmping instal·lar-nos, si cal fer algun tràmit previ, etc.

Espero i desitjo que ens visiteu sovint i que ens veiem per aquests mons de Déu!! 

Fotografies realitzades per Jaume Ques