Centre d’Autoaprenentatge de Llengües

Servei de Llengües (UAB)

Gen 28 2012

Aprenentatge autònom de llengües

Posted in General by Enric Serra Casals |

Autonomia en l’aprenentatge de llengües
El Servei de Llengües promou l’autonomia en l’aprenentatge en tots els seus cursos, que preveuen sempre un nombre d’hores rellevant per al treball autònom. L’autoaprenentatge es resol en espais físics o virtuals (blocs, xarxes socials, campus virtuals, entorns personals d’aprenentatge).

Centre físic
Els aprenents tenen a la seva disposició materials per a l’aprenentatge autònom de llengües al CAL del Servei de Llengües, amb un ampli fons de materials per a l’aprenentatge de llengües. Es troba a la Biblioteca d’Humanitats, 3a planta.

Materials a la xarxa
El Servei de Llengües posa a la disposició de tots els aprenents una selecció de materials a la xarxa fruit de l’experiència d’ensenyament i dels criteris de la institució. S’hi pot accedir per llengües a les icones superiors d’aquesta pàgina o entrant directament al CAL VIRTUAL. Aquest espai és un marcador social, un magatzem en constant creixement on es poden trobar, classificats, els millors enllaços que hi ha a la xarxa per aprendre llengües.

Xarxes socials per aprendre llengües
Internet presenta un munt d’espais on els aprenents poden trobar-se per aprendre idiomes de forma totalment autònoma, autèntiques comunitats d’aprenentatge on es poden trobar persones amb qui compartir interessos d’aprenentatge. Es tracta d’espais a la xarxa ben populars com Palabea, Livemocha, Babbel, MyHappyPlanet, Italki, etc. Feu arribar a la Unitat de Formació i Autoaprenentatge del Servei de Llengües les consultes sobre aquestes xarxes.


No hi ha comentaris