Marta Estella

Mar 29 2009

Intercomprensió lingüística: el testimoni d’Enrique Dans

Posted in General |

 Daily Pic DailyPic

Començo el matí de diumenge amb una agradable sorpresa: el darrer apunt del blog d’Enrique Dans, Las 2es Jornades de la catosfera y los espacios lingüísticos, en el qual narra breument la seva experiència lingüística en aquestes jornades i ens mostra com una persona de parla romànica, el castellà, és capaç d’entendre una llengua que no coneix, el català, i d’atrevir-se a practicar-la amb l’ajuda de tecnologies no específicament lingüístiques, com el Google o Twitter. Tota una satisfacció que una persona de la categoria d’Enrique Dans posi en pràctica la intercomprensió lingüística i faci pública la seva experiència.


This entry was posted on Diumenge, 29 Març, 2009 at 9:22 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.