Marta Estella

Mar 23 2009

Al carrer: col·laboració, valor i simplicitat

Posted in General |

Enguany Al carrer fa deu anys. Al carrer, en paraules d’Enric Gomà, el seu creador, “és un fòrum d’unes 445 persones, si fa no fa, que ens enviem frases llegides o sentides al carrer espontàniament. Frases que ens fan gràcia, que trobem curioses, intrigants o bé poètiques. És important que siguin espontànies, sentides o llegides al carrer o en establiments públics, dites o escrites per desconeguts i caçades al vol.”

És una bona mostra de valor generat a partir d’un material, frases caçades al vol, que es revaloritza en el moment en què és posat en circulació per un equip de persones d’arreu que contribuïm al projecte voluntàriament, perquè ens fa gràcia, perquè sí. I una bona mostra de com es poden tirar endavant projectes amb la tecnologia més senzilla; en aquest cas, el correu electrònic, que és el mitjà pel qual els contribuïdors fem arribar les aportacions a l’Enric i el mitjà pel qual l’Enric ens envia cada dia feiner una tria dels que més li han agradat. A més, els alcarrers es difonen per altres mitjans: la revista TimeOut Barcelona, el seu web, Verbalia (un cop al mes) i també se n’han publicat dos llibres: La vida pública (Ara Llibres), que recull els millors alcarrers dels anys 2003-2006, i Al carrer: els millors comentaris de la gent del carrer (Ara Llibres), del 1999 al 2002.

Podeu escoltar l’Enric Gomà en aquest vídeo en què explica el projecte. I si us interessa participar-hi, escriviu-li i feu-li arribar una breu presentació vostra, a enricgoma_arrova_enricgoma_punt_com.


This entry was posted on Dilluns, 23 Març, 2009 at 18:40 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.