Marta Estella

Gen 23 2009

Sobre els entorns d’aprenentatge personals

Posted in General |

 PLE is people


Mr Stein

Aquest matí, en la reunió general del Servei hem parlat un moment dels entorns d’aprenentatge personals, o EPA, EAP, PLE en les sigles en anglès. Algú plantejava fins a quin punt poden ser una amenaça per al nostre futur com a proveïdors de “formació lingüística”. D’altres pensavem que no ho és, d’amenaça, que el nostre valor ha de recaure en el disseny pedagògic, en l’assessorament als aprenents, i no en els continguts, que cada cop són més accessibles universalment.

El breu debat m’ha portat a la memòria un apunt del blog de Jordi Adell: “L’Open University i el futur dels entorns virtuals d’ensenyament/aprenentatge”. Com que el text sintetitza prou bé els principals punts de documents de referència sobre la qüestió, no m’estendré a resumir el resum; simplement us en recomano la lectura.


This entry was posted on Divendres, 23 Gener, 2009 at 18:42 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.