Identitat lingüística

Abr 02 2013

Diari de les pràctiques (etapa d’observació): sessió 4

Posted in General |

Avui m’he centrat en temes de dinamització. M’he reunit amb Marta Miró i ja tenim perfilat el joc dels falsos amics. Ara hem de concretar les bases, el nom i altres aspectes importants per poder tirar endavant el projecte. De moment, no explico res, però més endavant espero comptar amb vosaltres perquè us animeu a jugar amb alguns falsos amics entre sis llengües romàniques. L’objectiu és fer-ne difusió pocs dies abans de la Diada de Sant Jordi; per tant,  amb aquest assumpte em quedo treballant avui al Servei de Llengües. Tot començarà, però, amb un núvol de paraules… Però no és aquest.

D’altra banda,  tot a punt per per demà: observació i intervenció alhora a la segona sessió presencial de les Pràctiques d’Acolliment Lingüístic. He preparat un presentació per explicar el Voluntariat per la llengua al CPNL i així podrem reflexionar i comparar-lo amb el voluntariat lingüístic que planteja aquest curs.

 


This entry was posted on Dimarts, 2 Abril, 2013 at 14:15 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.