Identitat lingüística

Feb 06 2013

Programació i avaluació del CLE

Posted in General |

Exemple de rúbrica

 


This entry was posted on Dimecres, 6 Febrer, 2013 at 12:27 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ Programació i avaluació del CLE”

  1. Carme Bové Says:

    Lourdes,
    La rúbrica és una bona eina d’avaluació reguladora, ens permet veure els aprenentatges i reformular-los quan cal. Si fas la rúbrica abans de programar les activitats, segur que les que programis s’ajustaran del tot al que pretens avaluar i tindrà molt més sentit.
    😉
    Seguim en contacte!

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.