“És impossible no comunicar”

A través del primer axioma exploratori de la comunicació, “és impossible no comunicar“, he elaborat aquest vídeo per reflectir-lo en els seus trets més generals.

Mitjançant aquesta pràctica he pogut fer ús del programa Windows Movie Maker, especialitzat en la creació de vídeos. Per realitzar-lo, he hagut de buscar i d’utilitzar una sèrie de recursos com la recerca de les imatges i dels vídeos amb la seva descàrrega. Respecte el muntatge del vídeo, he après a utilitzar les transicions, a ajustar la música segons el vídeo, a adjuntar text, a ordenar les diapositives, etc.

En el vídeo he intentat reflectir la importància de la comunicació no verbal, ja que segons el primer axioma de la comunicació, és impossible no comunicar. Malgrat estiguis en silenci o quiet, la teva postura corporal i la teva actitud ja comuniquen alguna cosa a aquells que et veuen. Per tant, és molt important que siguem conscients de la nostra comunicació no verbal, ja que pot arribar a donar més informació que no pas la verbal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *