Anàlisi d’una escena

La La Land (2016), la pel·lícula nominada a 14 candidatures als Òscars, ha estat una sensació al món del cinema, sobretot del musical ja que fa referències a escenes de grans i reconeguts musicals tot fent-los homenatge. A continuació us adjunto un tros d’una de les primeres escenes de la pel·lícula, on els dos protagonistes s’acaben de conèixer:

Al llarg d’aquesta escena musical, la il·luminació que predomina és la rebotada. D’aquesta manera, no s’originen ombres massa fosques i la llum és suau, així el director aconsegueix crear l’harmonia que hi ha al capvespre. Com és un moment del dia en el qual els colors van desapareixent i més aviat és un ambient fosc, si hagués posat un altre tipus d’il·luminació s’hagués creat molt contrast o s’hagués vist molt artificial.

Aquesta simulació de paisatge nocturn, crida més l’atenció gràcies al contrast de colors que crea la vestimenta dels protagonistes. Si aquests haguessin anant de colors freds o foscos, l’escena hagués perdut intensitat. En canvi, la protagonista va amb un vestit groc i el protagonista no porta l’americana posada i per tant, la camisa blanca també dóna aquest toc de distinció.

Tot pensat per fer enamorar l’espectador amb l’ambientació i els personatges de la pel·lícula!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *