Sant Jordi 2019

De Sant Jordi a Primavera a la UAB 
PARTICIPA en les activitats del Servei de Llengües!

Taulell de llibres al Servei de Llengües

Vine a l’edifici del Servei de Llengües, on trobaràs una taula amb llibres en diferents llengües per a triar i remenar. Pren el que més t’agradi i, si ho vols, pots portar llibres que ja hagis llegit i que vulguis donar. T’hi esperem!

Del 23 al 26 d’abril, a l’entrada de l’edifici B4.

Encreuem mots i cultures 

Ets capaç d’endevinar la paraula que busquem? Domines l’art dels mots encreuats? Endinsa’t en les diferents cultures del món i descobreix què en saps. Et proposem desxifrar preguntes sobre llengua, menjar, manifestacions culturals i coneixences de tot el món per trobar la paraula que busquem.

Cada dia hi haurà dues o tres noves preguntes que t’ajudaran a desxifrar les paraules del nostre mot encreuat que busquem aquell dia. Has de ser ràpid/a! Hi haurà premi per a les TRES PRIMERES persones que responguin bé les preguntes!

La paraula final que busquem estarà formada per una de les lletres de cada paraula del mot encreuat.

Els guanyadors de les paraules del dia podran venir a buscar els seus premis a la paradeta del Servei de Llengües de la Pl. Cívica, el dia de la Primavera a la UAB.

Del 23 al 26 d’abril, a Instagram

El dia de la Primavera a la UAB, el 29 d’abril, serem a la Pl. Cívica, de les 12 a les 16 h, amb l’activitat Encreuem mots i cultures. Vine a jugar amb el nostre mot encreuat i endevina paraules que et faran guanyar premis! Busquem una paraula que podràs endevinar a partir de les inicials de les paraules que formen part del mot encreuat. En seràs capaç?

El mateix 29 d’abril tindrem la solució al joc en què hauràs pogut posar a prova els teus coneixements culturals.

29 d’abril, de 12 a 16 h, a la Pl. Cívica 

 

I a les xarxes socials del Servei: Facebook, Twitter i Instagram!

Bases del joc.